Bela robinja 7. epizoda!

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja 7. epizoda!

By  | 

Bela robinja 7. epizoda!
Tomás, Trinidad i Milagros pokušavaju previti Miguelovu ranu. Tomás pita Trinidada šta su radili izvan hacijende. Adela otkriva da su Nicolás i Eugenia ljubavnici. Granados odvodi roba Juana Nicolásu i izveštava ga da je on jedan od pljačkaša. Morales ga pita ko je još bio s njim. Nicolás ga ubije pred svima. Adela odlazi u crkvu i moli sveštenika da nađe Nicolásu devojku u Španiju. Nicolás prima novac koji mu Juanova majka Ángela daje kako bi otkupila svoju slobodu. Eduardo umre od srčanog udara.

Predsenica samostana obaveštava Victoriju da će biti premeštena u samostan u francuskim Alpama gde će biti i zaređena. Nicolás poverava majci da se namerava oženiti. Majka odmah pomišlja na Eugeniju. Victoria otkriva Remedios da će putovati u Ameriku kao markiza. Miguel im otkriva da će se Nicolás oženiti markizom koja će uskoro stići u zemlju. Iskoristit će to da je otmu i traže otkupninu. Markiza pregleda stvari koje nosi u miraz. Sve se čini u redu, no ona svejedno pronalazi nedostatke. Victoria obećava da će sve biti po njenoj želji. Nicolás sve obaveštava kako se ženi markizom od Bracamontea…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site