Bela robinja 9. epizoda!Viktorija vidi oca Tomasa!

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja 9. epizoda!Viktorija vidi oca Tomasa!

By  | 

Bela robinja 9. epizoda!Viktorija vidi oca Tomasa!
Morales uspeva uhvatiti Rubéna. Nicolás kaže Granadosu da će poštovati Moretov zakon. Granados je izvan sebe zbog njegove odluke. Alonso i Eugenia pronalaze markizu. Odvode je na Eugenijino imanje. Nicolás ispituje markizu o muškarcima koji su je oteli. Ona mu odgovara kako jedino zna da su bila trojica. Nije ih prepoznala jer su imali prekrivena lica. Svi zemljoposednici i njihove žene okupili su se na glavnom trgu. Oko njih su robovi iz celoga kraja. Jako su tužni. Rubén će biti kažnjen za otmicu i pokušaj markizinog ubistva.

Zgrožena kaznom, Victoria traži od Nicolása da nešto preduzme. On joj odgovara da se tu nema šta učiniti: vojska preduzima što mora. Victoria u daljini ugleda svog oca Tomása. Ganuta je. Nakon što se smestila na imanju el Edén, Victoria odluči obići barake da vidi porodicu. Adela i Nicolás pokazuju markizi kuću. Nju zanimaju više barake, a oni je uveravaju da tamo nema šta da vidi.Nicolás predstavlja markizi Moralesa kao svoju desnu ruku. Ona ga se seti iz onih dana kad je gorelo utočište, a ona umalo da nije bila oteta. Markiza upoznaje Nicolásovu kćer Isabel. Devojčica deluje smerna i predstavlja joj Rosu kao svoju omiljenu igračku…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site