Bela 25. i 26. epizoda!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 25. i 26. epizoda!

By  | 

Bela 25. i 26. epizoda!
25. epizoda
Korkut aga preuzima da upravlja konakom kako bi se rešio nered koji je nestao zbog odsustva Kalender age.Menjaju se pravila u kući, te Bela postaje omiljena snaja, a Muselim desna ruka age.Nova situacija izludjuje svekrve, jer su one postale nove mlade, samim tim što je Bela postala omiljena snaja.Jedini način da se svekrve spase trenutne situacijejeste da postanu agine žene.

26. epizoda
Samim tim što Kalendar više nije aga, njegove žene su izgubile status u kući.One su spremne na sve kako bi Kalendera dovele nazad u konak, pa čak da prihvate i četvrtuženu.Njihov novi cilj je da dovedu Asude u konak.One preduzimaju riskantne korake, ali ne uspevaju da vrate Kalendera.Jedini način je da pronadju Asude.Kalendar pretražuje sve kako bih je pronašao, a Kagan i Gokhan je pronalaze u Kapadokiji sa novim dečkom.Kada Kalender sazna za to pokvariće medeni mesec Kaganu i Gokhanu i niko neće uspeti da ga obuzda.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!