Bepannah – 123. epizoda – Aditya prizna Zoyi da je voli, ona ga ošamari!

Bepannah

Bepannah – 123. epizoda – Aditya prizna Zoyi da je voli, ona ga ošamari!

By  | 

Zoya kaže da Aditya nema sa njim nikakvo neprijateljstvo. Zašto bi on učinio tako nešto? Arshad odgovara da to ni nije neprijateljstvo, već ljubav. Zoya ga pogleda u čudu, a onda zbunjeno pogleda svog oca. Ljubav? Arshad joj kaže da mu je dala dve nedelje kako bi videli da li se ona može zaljubiti u njega ili ne. U tom vremenskom periodu, Aditya se trudio maksimalno da ga smakne s puta. Zoya je još uvek zbunjena i nije joj jasno zašto bi on učinio to. Arshad joj kaže da Aditya nju ne smatra samo svojom dobrom koleginicom i drugaricom. On je voli! Zoya ne veruje u to i kaže mu da je mislila da je on pametan čovek i da je otvorenih shvatanja. Zar muško i žensko ne mogu biti drugari nikada? Zašto svi misle samo na te stvari? Wasim podrži Arshada i kaže da je on to isto osetio. Video je u njegovim očima ljubav prema Zoyu – on (Aditya) je voli. Zoya odluči da ga onda odmah ispita o tome i da se suoče. Otkriće da li je on voli ili joj je samo dobar drug stvarno. Otkriće da li je on sve ovo učinio ili ne. Uzima telefon i zove ga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Aditya zaustavi kola pored puta i javi se Zoyi na poziv. Zoya ga pozove da dođe u njenu kuću što pre. Aditya se složi i pođe.

Noor sedi sama u kafiću. Tužna je i uplakana što se niko kod kuće ne brine o njoj. Svi se uvek brinu o Zoyi i samo o njoj pričaju. Nikoga ne zanima ona (Noor) – ni mamu, ni tatu, ni samu Zoyu, pa ni Arjuna više. Konobarica dolazi tu i usluži joj kolač. Pođe, ali je Noor zaustavi i zamoli za svećicu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site