Bepannah – 123. epizoda – Aditya prizna Zoyi da je voli, ona ga ošamari!

Bepannah

Bepannah – 123. epizoda – Aditya prizna Zoyi da je voli, ona ga ošamari!

By  | 

Konobarica joj donese svećicu i upaljač, pa je upita zašto slavi svoj rođendan tako sama tu. Noor kaže da joj nije danas rođendan, dobila je posao. Ona (Konobarica) je prva saznala to. Konobarica joj čestita veselo i predloži joj da onda proslavi to sa svojom porodicom. Ovaj kolač je na račun kuće. Noor se nasmeje, daje joj parče svog kolača u kašici i onda uzme drugo parče sebi. Konobarica pojede i ode. Noor ostaje da sedi tu sama i zamišljena.
Arjun zove Noor. Ona se iznenada trgne iz misli i javlja mu se ljutito. Arjun je pita zašto je tako otišla iz njegove kuće besno. Noor odgovara da ima još uvek poštovanja i svoje časti. Ići će kuda god želi i otići će kada oseti da je bespotrebna tu. Arjun je pita da li je još ljuta na njega. Oni ponovo ulaze u prepirku. Noor mu besno prekine vezu i ode iz kafića.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Aditya stiže u kuću porodice “Siddiqui” (Zoyina kuća). On ugleda Zoyu i začuđeno pogleda Wasima, Roshanu i Arshada kako stoje i gledaju ga tu pored.

Aditya oslovi Zoyu, a ona kaže da ima nešto jako bitno da priča sa njim. On veli da ima isto sa njom bitno i predloži da prvo popričaju nasamo, ali Wasim odbija to. Aditya ponovo zatraži dozvolu. Wasim ga zaustavlja i kaže da Zoya ništa nikada ne krije od njih. Može reći pred njima sve šta ima. Aditya zamoli za samo dva minuta sa Zoyom. Wasim ostaje pri svemu i kaže mu oštro da uradi kako mu je kazao. Zoya ga zamoli da ne počinje ponovo sa svojim besom i smiruje ga. Okrene se ka ovome onda i kaže mu da priča pred svima ovde slobodno. Aditya je malo uplašen i neprijatno mu je. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site