Bepannah – 129. epizoda – Adi i Zoya kriju svoju patnju!

Bepannah

Bepannah – 129. epizoda – Adi i Zoya kriju svoju patnju!

By  | 

Adi i Zoya kriju svoju patnju!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Adi (Aditya) i Arjun spremaju potrebne stvari za dekoracije, ukrase i sve mere.

Wasim hoće da popriča sa Adijem, a Noor hoće da popriča sa Arjunom. Arjun shvata Noorine probleme na novom poslu. Ona kaže da će dokazati da je sposobna. Njih dvoje se posvađaju i raziđu.

Ispred, Wasim priđe Adiju i govori mu da Adi ne zna šta je ljubav. Pažnja i briga o voljenom je ljubav. Ali je Adi uvek zadao Zoyi bol i suze. Adi kaže da nije želeo nikada da Zoya plače. On samo hoće njenu sreću uvek. Wasim mu kaže da greši puno. Adi je donosio Zoyi samo tugu jer se ona seti Yasha i prošlosti svaki put kad ga pogleda. Adi kaže da su i on i Zoya zaboravili prošlost i krenuli nov život. Shvatili su to jedno o drugog i pomogli jedno drugome da pređu preko svoje mračne prošlosti. Duše su im bile spojene, Wasim se naljuti i kaže mu da je Zoya Arshadova buduća žena. Pogrešno je za Adija da voli Zoyu. Adi mu kaže da je pogrešio što je naterao Zoyu da se uda za Arshada protiv njene volje. Wasim ga pita zar tako hoće da okonča njihovu vezu. Adi potvrdi i kaže da će pustiti Zoyi da donese svoje odluke u životu, ona će mu prići lično kada shvati da ga voli. Wasim mu kaže da ne sanjari o savršenoj ljubavnoj priči. Adi mu kaže da će povesti Zoyu sa sobom. Njihova ljubavna priča će biti sigurno uspešna.

Zoya je u svojoj sobi kad njena majka uđe unutra donoseći joj nakit na poklon od Arshadove majke. Ona kaže da će lepo izgledati s tim. Roshna je ubeđuje da je srećna sa ovim venčanjem. Zoya se sređuje pred ogledalom. Akansha joj pohvali izgled, Wasim dođe tu i takođe je pohvali. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site