Bepannah – 134. epizoda – Aditya se povlači i prepušta Zoyu Arshadu!

Bepannah

Bepannah – 134. epizoda – Aditya se povlači i prepušta Zoyu Arshadu!

By  | 

Aditya se povlači i prepušta Zoyu Arshadu!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Aditya je u kolima i vozi. Zoya je pored njega tu i govori mu da ne čini pravu stvar. On joj kaže da ona isto greši puno. Probao je da je urazumi, ali je ona očigledno jako uporna da uništi sama svoj život. Udaće se za nekoga koga ni ne voli! Zoya mu ukaže na to da je on primorava ovde na ljubav koju ona neće. Aditya joj kaže da nije imao opcija više.

Zoya ga moli da zaustavi kola, ali on odbija i vozi dalje. Ona stisne kočnicu i kola udare u drvo.

Noor i Roshna broje nakit za Zoyu. Wasim odluči da pogleda Zoyu u sobi, ali Roshna predloži da ona ode i objasni da je htela da popriča sa njom o venčanici ionako.

Wasim sedne pored Noor, a Roshna ode u sobu i ne nalazi unutra Zoyu. Ona je zabrinuta i pita gde je ona. Telefon joj leži na krevetu. Šta ako ju je Aditya oteo i ako Wasim sazna to? Ona brzo iziđe iz sobe i dođe pred Wasima. On je pita kako je Zoya. Ona slaže da je Zoya zaspala. Wasim se nasmeje i pođe ka sobi da joj poželi laku noć. Ova ga spreči i kaže mu da ne ulazi unutra, neka je pusti da spava. Umorna je. Wasim se složi i ode.

Kola su malo ulubljena od udarca, ali su Zoya i Aditya živi i stoje ispred. Aditya pita Zoyu zašto je učinila to ovako. Njoj nije važno to i tvrdi da bi volela da je mrtva. On je razočarano pogleda i kaže da to znači da bi ona radije da umre nego da bude sa njim ovde sada. Mislio je, tačnije je bio siguran da ga ona voli isto toliko koliko on nju. Ona pokuša da mu objasni svoje reči, ali je on u čudu i kaže da je pogrešio. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site