Bepannah – 134. epizoda – Aditya se povlači i prepušta Zoyu Arshadu!

Bepannah

Bepannah – 134. epizoda – Aditya se povlači i prepušta Zoyu Arshadu!

By  | 

U sobi, Arjun je zabrinut i nada se da mu je brat (bhai) dobro nakon što ova  oluja u životu prođe. Harsh uđe u sobu i sedne da popriča sa njim. Ispituje ga o tome šta se tačno dešava između Aditye i Zoye. Siguran je u svoju ljubav dok Zoya broji dane nestrpljivo do svog venčanja. Ko je ovde iskren? Arjun mu kaže da je Zoya nesrećna osoba ovde trenutno. Dotrči čim sazna da mu je brat povređen, ali nije ni sama shvatila još uvek koliko ga samo voli. Harsh ga pita zašto se onda ona plaši i krije osećanja u sebi. Arjun kaže da se Zoya možda plaši da se ne ponovi ono što je u prošlosti. Možda gura njegovog brata od sebe nesvesno samo. Ona ne zna da ga voli puno i uvek će.

Sledećeg jutra, Arjun uđe u bratovljevu sobu. Aditya obriše suze i pozove ga da uđe unutra. Arjun mu priđe i vidi da on muti/meša “haldi” (kurkumu). Pita ga šta to radi. Aditya se blago nasmeje i pita kako će nevesta da svetli ako nema “haldi”-ja.

Arjun se rastuži i pita ga zašto radi sve ovo i muči se. Aditya kaže da je on nju puno izmučio i da sada može nešto učiniti. Uruči mu činiju i metne unutra latice ruža. Arjun oseća bol kad vidi bol svog brata, ali ne kaže ništa i ode. Aditya zna da je danas “haldi ceremonija” za Zoyu i ne želi problema, da sve bude lepo.

Uvodna pesma je u pozadini i sva sećanja na trenutke iz prošlosti se vrte…

On briše suze, ali suze ponovo krenu.

Zoya je spremna za ceremoniju i sedne u hol kuće. Arjun zaustavi Noor i pokuša da popriča sa njom, ali ona odšeta odatle. On je ubeđuje da ga posluša. Ona mu kaže da on nikada nije pokušao nju poslušati ili razumeti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site