Bepannah – 134. epizoda – Aditya se povlači i prepušta Zoyu Arshadu!

Bepannah

Bepannah – 134. epizoda – Aditya se povlači i prepušta Zoyu Arshadu!

By  | 

On kaže da nije sve za njih. Tu je došao da porazgovaraju o njegovom bratu i njenoj sestri (Zoyi). Ona neće da sluša njega, ali možda hoće nju (Noor) kad joj je sestra. On ućuti kad vidi tu Wasima. Wasim ga oštro pogleda i pošalje Noor u Zoyinu sobu. Potom se okrete ka Arjunu i kaže mu da je njegov brat prekinuo da dolazi ovde pa se sada on (Arjun) bavi time. Misli li da će uspeti da poljulja Zoyu i da joj prenese tu odluku svog brata? Arjun negira, ali Wasim ponovo sumnja u njegove prave namere i kaže da stvari neće biti ovako ovog puta. Neka shvati to dobro. Zoya će samo da se uda za Arshada!

Anjana vidi sina i pita ga kuda će. On objasni da hoće biti sâm nekoliko dana. Ona mu kaže da ne čini to ponovo zbog Zoye. Harsh dođe i pita ga zar nema drugog načina. Aditya mu kaže da ovog puta neće moći da se suoči sa istinom. Harsh priča da je spreman na sve za svog sina. Aditya se nasmeje ironično i kaže mu da zakon i suđenje ne pomažu ništa kad je do ljubavi (u ljubavi stvar). Harsh mu se ponudi da objasni to Wasimu, ali Aditya odbija i kaže da nije vreme za molbe i za neko objašnjavanje više. Pronašao ju je kasno i sada je prekasno. Pokušava da sakrije svoje suze od njih.

Zoya misli o Adityinim rečima i pogleda se u ogledalu, a onda metne lažni osmeh na lice – ne uspeva joj. Rastuži se ponovo, zaplače i skreće pogled.

Nije joj jasno samo zašto nije srećna, a udaje se za Arshada svojevoljno. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site