Bepannah – 136. epizoda – Arshad slučajno pronalazi Adityino ljubavno pismo za Zoyu!

Bepannah

Bepannah – 136. epizoda – Arshad slučajno pronalazi Adityino ljubavno pismo za Zoyu!

By  | 

Arshad slučajno pronalazi Adityino ljubavno pismo za Zoyu!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Zoya je u šoku nakon što je pročitala Adityino ljubavno pismo upućeno njoj. Priseća se svega i uplakano razmišlja kako je on toliko puta pokušao da joj kaže kako da se osećam, ali ona nije mogla da to shvati. Nije mogla da ga skonta! Pismo padne zbog vetra i izlete kroz prozor. Zoya potrči za njim i digne ruku, ali onda stane i pogleda svoj verenički prsten. Razmišlja o događaju s dana veridbe. Ona drži prsten i plače…

Arshad je stigao kolima kod njene kuće. Nasmejan je i pozdravlja se sa svima. Pismo odleti pravo njemu na prednji deo kola. On ustane, ugleda pismo i uzme ga. Pođe da ga pročita, ali je zauzet ljudima prvo.

Ipak, on ubrzo nastavi da čita pismo i zapanjen je. Shvata da je Aditya ovo napisao Zoyi i da joj je hteo reći koliko je voli. “A” je Aditya. Pita se da li je Zoya pročitala ovo ljubavno pismo, previše je stvarno.

Zoya je u sobi i misli da je možda ovo bilo i suđeno da se desi ovako. Aditya je bio ušao njen život kao svež vazduh i naučio ju je da živi. Pismo je odletelo odatle kao naznaka da se njena priča sa Adityom danas ovde završava zauvek.

Zoya plače i gleda sebe u ogledalu dok joj je veo preko glave. Aditya dođe tu i pohvali joj izgled. Samo doda da nešto ovde nedostaje. Zar neće da se nasmeje na svom venčanju? Kako će da se smeje ako izabere nekoga drugog koga ne voli umesto njega? On je puno voli i uvek će bez obzira na sve! Ona ga se seća u svakom uglu sobe i prekriva uši uplakano. Aditya je gleda tužno i uplakano kaže da je ne može gledati sa nekim drugim. Kako može da je gleda kako postaje nečija? (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!