Bepannah – 138. epizoda – Roshana podrži Adityu i Zoyu!

Bepannah

Bepannah – 138. epizoda – Roshana podrži Adityu i Zoyu!

By  | 

Roshana podrži Adityu i Zoyu!

Zoya moli Wasima, ali on je gurne ka vratima. Aditya je uhvati na vreme. Zoya i Aditya se pogledaju. Ona plače i okrene se ka svom ocu. Moli ga. On kaže da i ona voli Adityu. Aditya ga oslovi sa “gospodine”, ali Wasim je previše zapanjen. Kako je to uradila po drugi put? Zoya ga moli da ne govori to. Puno je pokušavala. Nikad nije htela da ga povredi. Zaista je puno pokušavala. Aditya doda da ona nije kriva. Arshadova majka ih ismeva rekavši da nisu oni ti koji su uvređeni/poniženi. Samo Zoya ima osećanja. Zašto je morala da pravi svu tu dramu ako nije htela da se uda za Arshada? Zašto je morala da ga ismeva? Njen muž pita Zoyu zašto je stavila Arshadu prsten u bolnici pred Adityom ako nije htela da se uda za njega (Arshada). Arshad moli sve da ne krive Zoyu. Nije ona kriva. Ona nije bila svesna svojih osećanja. Tek je danas shvatila da voli Adityu. Zoya kaže da je on jako dobar čovek, ali ne zaslužuje sve ovo. Nikad neće moći da ga voli pošto je Aditya zauzeo to mesto u njenom srcu. Arshad potvrdi. Ona doda da nije shvatila da to nije bilo prijateljstvo već ljubav. Jako joj je žao. Arshad je srećan što je ona konačno uspela da shvati svoju ljubav prema Adityi. Treba da budu srećni, u suprotnom bi 3 života bila uništena zbog jedne greške!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zoya mu kaže da se oseća loše jer su svi ljuti na nju. On opravdava njen stav. Svi su uznemireni jer su ljuti. Siguran je da će shvatiti da je njena odluka ispravna kad se smire. Arshad kaže roditeljima da pođu. Možda je on i trebao da dođe samo dotle. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site