Bepannah – 21. ep. – Zoya i Aditya su uhapšeni!

Bepannah

Bepannah – 21. ep. – Zoya i Aditya su uhapšeni!

By  | 

Zoya i Aditya su uhapšeni!

Epizoda je emitovana u Indiji 16.04.2018.

Svi gosti, Zoya i Aditya šokirano gledaju u kavez. Svi im pomognu da ustanu. Aditya je povređen. Zoya primeti njegovu povredu i zabrine se. Pita ga da li je dobro. On potvrdi. Bella je zabrinuta videvši ovo, kao i njen otac. On pita šta da se nešto desilo Belli i Rohanu. Bella se istog plaši. Zoya je smiruje. Akansha kaže da se svašta moglo desiti Zoyi. Vinod ne razume kako je tako dobar prodavac mogao prodati tako lošu robu. Bellin otac opet priča loše o Zosh kompaniji. On zove policiju i prijavi nesreću. Osoblje je napeto. Aditya pogleda Zoyu. Mahi je srećna videvši da njih dvoje trpe težinu onoga što je ona uradila. Sad će se kompanija zatvoriti.
Arjun žuri ka svojoj sobi. Sudari se sa ocem. On ne pronalazi dnevnik tamo gde ga je ostavio.
Harsh priča sa nekim i kaže da niko nije mogao da ga porazi do danas. Arjun se seti kako se sudario sa ocem i posumnja da bi to mogao biti on. On ne govori ocu ništa, jer ako mu kaže, postaće oprezniji. Tajna dnevnika će ostati tajna. Pomisli kako uopšte neće biti lako da porazi oca.
Policajci saopštavaju višem inspektoru novosti. On je siguran da su oni uradili to namerno da bi dobili novac od osiguranja. Kompanija će se automatski zatvoriti i oni neće morati ništa da plate.

Bella plače, kako su stvari ispale loše na njenom venčanju. Sve je propalo na epski način. Otac je teši da će sve srediti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!