Bepannah – 24. ep. – Neko potplati Ashisha da se više ne vidi sa Zoyom!

Bepannah

Bepannah – 24. ep. – Neko potplati Ashisha da se više ne vidi sa Zoyom!

By  | 

Neko potplati Ashisha da se više ne vidi sa Zoyom!

Epizoda je emitovana u Indiji 19.04.2018.

Noor kaže da ti ljudi uopšte ne brinu za nju. Zoya kaže da ona brine, ljuta je ali ne zaspi dok se ona ne vrati kući. Noor je nazove nevinom jer je odlučila da živi sa njima. Zoya kaže da će se danas videti sa Ashishom i sigurno će saznati nešto bitno. Sigurna je da će sve biti u redu. Noor se moli da Zoya uvek bude srećna.
Aditya odlazi iz kompanije kad mu Bella donese fajl kao nadoknadu za gubitak koji im je njen otac napravio Aditya joj je zahvalan i preda fajl Methileshu. Methilesh odluči da obavesti Zoyu o ovome.
Kući, Mahi pita majku da li zaista želi da Zoya ode, istražila je i otkrila da je ova kuća na nju. One se okrenu i ugledaju Zoyu kako stoji tu, ona ih obavesti da ide da se nađe sa Ashishom da sazna neke detalje o Yashu. Mahi hoće da pođe sa njom i uđe unutra po tašnu. Unutra, ona je odlučna da Zoya i Aditya ne mogu da dobiju nikakvu informaciju pre nje. Još mora da sazna da li je Yash znao Adityu pre ili ne.
Ashish otvara vratu strancu sa kapuljačom. On uzima novac od njega (stranca) i uverava ga da se nikad više neće videti sa Zoyom.
Aditya se vrati kući. Harsh ga vređa jer je stalno u lošem stanju i kaže da on više nema prava da koristi njihove račune u banci. Aditya ode u sobu ne rekavši ni reč. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!