Bepannah – 41. ep. – Noor će mesec dana biti na probnom radu!

Bepannah

Bepannah – 41. ep. – Noor će mesec dana biti na probnom radu!

By  | 

Noor će mesec dana biti na probnom radu!

Epizoda je emitovana u Indiji 14.05.2018.

Zoya je zabrinuta. Bog ih neprestano testira. Gde će naći toliko novca za tako kratak period? Aditya je pita da li će opet morati u zatvor. Ne treba da brine. Već ima iskustva. Sad će bubašvabe biti prestravljene što se ona vratila! Mahi uđe i Aditya počne da joj peva pesmicu dobrodošlice. Šta ona misli? Hoće li Zoya otići u zatvor jer nije mogla da otplati dug ili ne? Mahi prikrije osmeh i slegne ramenima. Zoya mu kaže da ne pogoršava stvari ako već ne može da ih popravi. On pita ko mu je ona. Ona nije njegov prijatelj, neprijatelj niti porodica. Da li je tu otvorio dobrotvornu ustanovu? Ako se kompanija zatvori, onda će ona morati da proda svoju kuću da bi otplatila dug banci i njemu!
Arjun kaže svom kolegi Chiragu da kaže svima da ga od sad zovu “Coffee Nawaz”. Chirag je zbunjen, ali mu Arjun objasni da se radi o devojci. Chirag pita da li odmah treba onda da je zaposle. Arjun negira. Sigurno će proći test. Noor ih pogleda. On može da radi šta hoće, ali ona će dobiti taj posao.
Aditya kaže Mahi da ne treba da brine. Neće je izbaciti iz kuće. Mahi se nasmeši. aditya kaže da će uništiti tu kuću, prepraviti je tako da ime njenog (Zoyinog) muža prevaranta i sve nestane. Sigurna je da ona (Zoya) neće hteti da ostane u takvoj kući. Nema problema! Može da kupi 1 BHK i da tamo boravi. Zoya je u suzama. On joj govori protiv toga. Pomoći će joj takođe. Može i tu da ostane. Međutim, šta je sa njima (osobljem)? Ne može toliko ljudi da pomaže. Moraće da otvori organizaciju za to! (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!