Bepannah – 42. ep. – Aditya predloži da lažno oženi Mahi da bi dobili ugovor!

Bepannah

Bepannah – 42. ep. – Aditya predloži da lažno oženi Mahi da bi dobili ugovor!

By  | 

Aditya potom izgovori Mahino ime.

Samo na par dana. Moraće da glume muža i ženu. Prihvata li? Mahi je oduševljena. Zoya savetuje Mahi da ne radi to, ali Mahi sva srećna pristane. Ona prikrije svoje uzbuđenje. Rekla je da će sve da uradi za kompaniju. Aditya kaže da je onda odlučeno. Glumeće da su muž i žena pred grupom Virani. Za njih će oni biti par koji poseduje i upravlja tom kompanijom. Zoya odbija. Novi klijent označava novu vezu. Ne mogu zasnovati novu vezu na laži. On pita da li treba da kazne kompanju zbog njenog prevaranta od muža. Ima li ona razuma? Ne želi da glume muža i ženu i krivi kompaniju za to? Taj moral je lažan/prividan da bi se stvari radile po njenoj želji. Ko je sad sebičan? Ko sad ne misli o kompaniji? Svaki zaposleni će morati da trpi posledice toga. Zoya pogleda svakog zaposlenog i seti se svog obećanja. Aditya je pita šta je onda ispravno – njen pošteni stav koji će da uništi kompaniju ili bezopasna laž koja može da spasi kompaniju. Šta da radi – ono što je ispravno samo za nju ili ono što je ispravno za sve?

Mahi pita Zoyu koji je problem. Rešenje je tu, ali ona ne želi da ga prihvati. Zoya ne želi nikoga da laže da bi dobila ugovor. Da li shvata kako će se oni osećati ako saznaju istinu? Mora postojati neki način. Aditya se nasmeši. Tačno! Ona ga pita zašto se sad smeje. Ali svakako, zašto bi on imao problem sa laganjem i varanjem? Ipak je ovo za njega igra! On je podseti na njeno skorašnje obećanje zaposlenima. Zašto beži kad je dobila priliku? Ona ga nazove “Janab Aditya Hooda”. On kaže svima da se pridrže za stolice. “Shayari” počinje. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!