Bepannah – 42. ep. – Aditya predloži da lažno oženi Mahi da bi dobili ugovor!

Bepannah

Bepannah – 42. ep. – Aditya predloži da lažno oženi Mahi da bi dobili ugovor!

By  | 

Ona se naljuti.

On sve smatra šalom! Da li on zaista brine o bilo kome? On negira. Ne brine i kaže to u lice, ali ona brine o svima! Zašto pokušava da uništi kompaniju? Ili je sad na njegovoj strani? Ona negira. Ona nikada ne može biti na njegovoj strani. On ismeva novu Urdu reč, ali ona odustane od njega. Ona kaže Moni da neće uzeti ugovor. Njena odluka je konačna. Aditya pristane na ugovor. I njegova odluka je konačna. Mona zbunjeno klimne glavom. Aditya i Zoya se pogledaju. Aditya traži od ljudi da glasaju. Zoya pogleda sve. Mahi, Mona, Akansha i Vinod su uz Adityu, dok su Shawn i Mithilesh uz Zoyu. Zoya zuri u Adityu. Aditya i Mahi se uhvate za ruke. Hoće li? On i oni koji su ga podržali izađu. Zoya odbija da laže da bi išta započela. Ona kaže Shawnu i Mithileshu da brzo pronađu neki novi ugovor. Oni pristanu. Zoya zabrinuto sedne.
Noor dobije Arjunov poziv. On zove kao RJ AJ. Saznao je da će mu ona pomagati. Ona se nasmeši. Jako je uzbuđena što će raditi sa njim. On je njena inspiracija. Daće svoj maksimum od sutra. Završi poziv. Arjun se nasmeši kad prekine poziv.

Sakshi opet dobije poziv od ucenjivača. On kaže da je to njena stara navika da ne shvata stvari ozbiljno. Nije ni shvatala ozbiljno vesti o aferi svoje ćerke. Zna šta se dalje desilo! Ona mu kaže da ne može tako da je ucenjuje. Anjana tad otvori vrata.
Aditya i Mahi vežbaju pred svima da bi se postarali da izgledaju istinito/iskreno pred Viranijevima. Aditya uzme Mahi za ruku. Priča veoma pozitivno o njoj. Mahi ga hvali, ali Akansha ističe da ne izgledaju kao moćan par. Taj osećaj nedostaje. Ona savetuje Mahi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!