Bepannah – 42. ep. – Aditya predloži da lažno oženi Mahi da bi dobili ugovor!

Bepannah

Bepannah – 42. ep. – Aditya predloži da lažno oženi Mahi da bi dobili ugovor!

By  | 

Njen prevarant od muža ih je doveo dotle, a ona će ih spustiti još niže!

Aditya kaže svima da ga obaveste ako im zatreba preporuka. Svi su napeti.
Aditya pogleda na sat. Zoya i osoblje su zauzeti tražeći rešenje.
Aditya pogleda sat pa poglefdda ispred. Tim donese nisko budžetne događaje. Mahi ih ismeva. To sad zaslužuju! Ona pita Zoyu koji je njen problem.To je mala laž. Neće objaviti to. Potpisaće ugovor i završiti to! Oni neće doći iz Kanade da potvrde njeno i Adityino venčanje. I dalje ima vremena. Dobiće ugovor. Zoya priča protiv toga. Ne treba da lažu da bi dobili ikakav ugovor!

Sakshi gleda sliku. Samo joj je jedan dan ostao. Kako će nabaviti novac? To je mogla jedino da podeli sa Adityom, a baš od njega mora da sakrije sve to! Nikad joj neće oprostiti ako sazna ovu istinu! Mora da da novac ucenjivačima.
Radnik donese kafu za sve po Adityinom zahtevu. Sigurno su svi umorni od gospođe Yudhishtir. Kako god, on ide da gleda “Hum Aapke Hain Kaun”. Zoya ga pita da li se vraća u prošlost (1994). On je pita da li ima problem gledajući ga opet. Mahi pristane da ide sa Adityom, ali Zoya kaže svima da se vrate na posao. Zoya se seća Adityinih reči i napeta je.

Gledaćete: Zoya i Aditya se raspravljaju oko mangalsutre. On kaže da ju je on kupio Mahi i da će joj on staviti (mangalsutru). Ona mu ne dozvoljava to. To je veoma pobožno! Ona će joj je staviti. On insistira da ovo venčanje nije pravo. Ona mu kaže da ćuti. On to neće razumeti. Viranijevi tad dođu. Mogu li da pričaju o poslu ako su završili sa svađom? Neka pre toga stavi svojoj ženi mangalsutru! Zoya odmahne glavom.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!