Bepannah – 43. ep. – Zoya pristaje na Adityin plan!

Bepannah

Bepannah – 43. ep. – Zoya pristaje na Adityin plan!

By  | 

Zoya pristaje na Adityin plan!

Epizoda je emitovana u Indiji 16.05.2018.

Zoya i Mahi dođu kući. Mahi kaže da ne mogu da nabave novac tako brzo. Adijev plan je savršen. Niko ne bi saznao istinu. Njena drama da bude poštena će samo uništiti kompaniju! Potom se malo smiri videvši suze u Zoyinim očima. Mahi kaže da ona samo kaže da preteruje sa tim oko poštenja. Kompanije je zaista potrebno da oni ugrabe ovu priliku inače neće dobiti hranu za preživljavanje! Misli da treba da prihvate Adijev plan. Mahina majka upali svetlo i pogleda ih.
Sakshi se pita kako će nabaviti novac za tako kratko vreme. Šta da radi? To je mogla jedino da podeli sa Adityom, a baš od njega mora da sakrije sve to! Nikad joj neće oprostiti ako sazna ovu istinu! Mora da da novac ucenjivačima. Arjun tad dođe tu. Sakshi napeto gleda kovertu. Arjun je pita da li je dobro. Ne izlazi više tako često iz sobe. Čak ovih dana ni ne reaguje kad joj njegova majka kaže nešto. Da li je dobro? Ona klimne glavom. To je samo zbog pritiska. On joj predloži da uradi testove. Aditya zove Arjuna i on odlazi na Sakshin zahtev.
Sakshi pogleda sliku. Anjana je gleda kako je izgubljena sa prozora. Ona nije bila takva. Ponaša se čudno već nekoliko dana. Sigurno postoji nešto što krije.
Arjun se kune da pokušava, ali jedan kror nije mali iznos. Ne zna zašto svi misle da on ima čarobni štapić koji može da popravi sve! Aditya ga vidi kako namešta kosu i pomogne mu. Arjun mu zahvali. Aditya kaže da i on (Aditya) ponekad pomaže njemu. Arjun pita da li pokušava da ga emotivno ucenjuje. Aditya potvrdi. Malo. Arjun pristane da nabavi za neko vreme. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!