Bepannah – 44. ep. – Harsh pronađe Poojin dnevnik i uzme ga!

Bepannah

Bepannah – 44. ep. – Harsh pronađe Poojin dnevnik i uzme ga!

By  | 

Harsh pronađe Poojin dnevnik i uzme ga!

Epizoda je emitovana u Indiji 17.05.2018.

Aditya se obrati Zoyi sa “gospođo Hooda”. Ona je rekla da je to mangalsutra, a ne neka obična ogrlica. Neće joj je staviti tako lako. Prvo će morati da je zasluži. Da li razume? Kanti Virani se nasmeje. Predobro! Ima sjajan smisao za humor. Kako će se oni pobrinuti za sve ako počnu da slušaju sve zahteve tih žena? Mogu li sad da pričaju o poslu? Aditya se složi i odvede ga u svoj kabinet.
Zoya odahne. Razmišljanja Kantija Viranija su tako zastarela i ortodoksna. Moraće da ga tolerišu nekako zbog tog događaja!
Zoya kaže Adityi da ne zna da li treba da mu zahvali što joj nije stavio mangalsutru ili treba da kritikuje zbog plana da predstavi lažan brak pred Viranijevima. Aditya kaže da može da mu zahvali inače bi izgubili ugovor. On uopšte nema interes u tome. Umoran je od njenog licemerja. Laž je laž. Kako jedna laž može biti drugačija od druge laži? Aditya kaže Zoyi da je trebalo da se Mahi i on pretvaraju da su muž i žena. Sa tim nije imala problem, ali sad ima problem da glumi njegovu ženu. Ona kaže da je bila prisiljena, ali neće moći da uradi to. To nije licemerje, već njena istina! On govori da će onda reći Viranijevima istinu. Neka zaboravi na kompaniju i zaposlene! Zoya ga pogleda.
Zoya i Aditya se pridruže Viranijevima u sobi za sastanke. Kanti Virani kaže da je vreme novac. Da li oni tako rade? Toliko dugo ih čekaju a oni tek sad dolaze! Zoya krene da kaže nešto, ali Kanti Virani odbije da je sluša. Želi da priča sa njenim mužem. Zoya kaže da ona nije Adityina žena. Kanti Virani je šokiran. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!