Aditya pomogne Zoyi uz uslov da ga hvali svakih 5 minuta

Bepannah

Bepannah – 46. ep. – Aditya pomogne Zoyi uz uslov da ga hvali svakih 5 minuta!

By  | 

Madhu ji govori da je to on. On je smatrao tuđu kuću svojom. Zoya pokušava da objasni, ali Aditya joj objasni. Došao je tu sa USB-om jer se ni Zoya ni Mahi nisu javljale. Završio je. Ona primjeri sliku na podu, pita kako je palo. Aditya joj se izvinjava, krene je podići, ali ga ona zaustavi i sama podigne. Biće bolje da ne dira sliku njenog sina. On je Zoyin poslovni partner i Mahin kolega, neka završi brzo zašto je došao. Ne želi da bude nepristojna. On ode. Madhu ji kaže Zoyi da je Aditya već polomio sve Yashove slike. To je njena (Zoyina) zadnja slika sa Yashom, šta da je i ta sloomljena? Uđe unutra tužna, Mahi ide za njom.
Aditya čeka lift kada Zoya dođe. Povuče ga jer on ne odgovara. Govori mu da je ponizio sina pred majkom danas. Slaže se da on ima problem sa Yashom, ali zašto se sveti njegovoj majci? On govori da on ne treba da uradi ništa takvo jer on ima nju. Poluio je, imao je dobar dan, kada je pomislio kako da ga uništi. Pomislio je na nju. Kaže joj prave razloga dolaska. Zar mu nije mogla reći da putuje i da se neće vratiti? Moralo je ući unutra krišom. Samo on zna kako. Flešbek je prikazan, Aditya uskače kroz prozor od kuhinje kada Zoya sipa vodu Kalpshu. On je oslovi sa gđo Hooda. Kraj sjećanja. Pita šta da nije došao na vrijeme i da je on tako oslovio pred svekrvom. Ona krene reći nešto, ali je on prekine, samo zna da se žali. Šta da ga je Kalpesh vidio kako dolazi. Ona predloži da sakrije negdje drugo. Aditya veli da je Yash postavio rođendan njegove žene da šifru sefa, a ona ga brani? Ona negira, samo govori da nema pravo da ponizi sina pred majkom. On joj ljutito kaže da radi šta mora, zbogom i njoj i kompaniji.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!