Bepannah – 47. ep. – Pojavljuje se Rajvir!

Bepannah

Bepannah – 47. ep. – Pojavljuje se Rajvir!

By  | 

Pojavljuje se Rajvir!

Epizoda je emitovana u Indiji 22.05.2018.

Sagarika zadirkuje Adityu da on ne izgleda tako stidljivo. On se ponaša kul i ispruži ruke. Sagarika ne odustaje. Zoya ga pogleda. Niko ih izdaleka slika. Zoya i Aditya se zagrle. Zoya ugleda blic i iznenađeno gleda okolo. Oni se odvoje. Sagarika uđe unutra. Zoya i Aditya se pogledaju. Aditya je spasi da se ne povredi. Mahi je takođe sve ovo gledala.
Sakshi kaže ucenjivaču da ima novac. Upravo kreće. Ona ugleda Anjanu dole i zaćuti. Anjana pogleda Sakshi, ali ova ne reaguje. Ona ode. Ucenjivač pita Sakshi da li je napustila kuću ili ne. Nema ceo dan.
Akansha daje odgovarajuće uniforme Zoyi. Mona doda da je Aditya da je Aditya već uzeo uniformu. Sagarika odluči da ostavi otkopčano dugme. Guši se u tom sariju. Svekar neće moći ništa da kaže danas. Ne mogu da nose ništa osim sarija.
Aditya pogrešno obuče majicu. On je skida kad Zoya uđe. Ona mu se izvini. On je moli da mu pomogne. Neka mu otkopča dugmad. Ona ponudi da pošalje nekog drugog, ali on odbije. Boli ga nos. Ona mu kaže da se ne pomera. On ćuti. Ona otkopča i oslobodi ga. Mahi tad dođe i ispituje ih. Aditya se pokrije majicom. Zoya objašnjava da je došla po banere, a dugmići na majici su mu se zaglavili. Mahi kaže da su oni bili u drugoj sobi. Mogao je nju da pita. Zoya ode. Mahi kaže Adityi da nju obavesti ako mu bilo šta zatreba. On izađe nakon što joj kaže da pođe. Vreme je.

Noor čeka Arjuna u kafiću. I Sakshi dođe u isti kafić. Nada se da će se ovo okončati uskoro. Ne može svakodnevno da se igra žmurke. Ona ode u kupatilo. I Arjun dođe tu. Prikrije osmeh ugledavši Noor. Izvini se što kasni. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!