Bepannah – 53. ep. – Aditya i Zoya planiraju da pobegnu!

Bepannah

Bepannah – 53. ep. – Aditya i Zoya planiraju da pobegnu!

By  | 

Aditya i Zoya planiraju da pobegnu!

Epizoda je emitovana u Indiji 30.05.2018.

Rajvir kaže da ih odvodi u zatvor gde i zaslužuju da budu. On kaže policajki da stavi Zoyi lisice i kaže Adityi da ispruži ruke. Anjana se zalaže za nevinost svog sina. Ta devojka (Zoya) nije ono za šta se predstavlja. Aditya joj kaže da prestane. Ona (Anjana) ne zna ništa. Moli je da ne govori ništa. Arjun kaže da je ovo pravna Hooda kuća. Čak i sluge te kuće poznaju sva delove IPC-a. Na osnovu čega je došao da ih uhapsi? Ako mediji upere prst u nekoga, hoće li uhapsiti tu osobu samo na osnovu toga? Zakonu trebaju dokazi. Gde je njegov dokaz? Već su mnogo pričali. Neka im prvo pokaže nalog za hapšenje. Rajvir ga pita zar misli da će doći u pravnu Hooda kuću bez naloga. Neka dobro pročiita. Arjun pročita. To je nalog za hapšenje bez mogućnosti za kauciju. Rajvir potvrdi. Ko će znati zakon bolje od njih? Može da pita sluge kuće šta to znači. Okrene se ka Adityi i Zoyi. Postaraće se da doživotno budu zatvoreni. Ipak je to dvostruko ubistvo! Arjun zaustavi Rajvira na trenutak. Zoya je uspaničena. Rajvir dozvoli braći 30 sekundi.
Arjun kaže Adityi da je Rajvir dobro pripremljen. Izgleda da je dobro obavio svoj domaći. Aditya se priseti susreta sa Rajvirom od početka. Arjun mu kaže da njemu trenutno ne može da pomogne, ali Zoyi može. Prema zakonu, ne mogu da uhapse ženu noću. Anjana kaže da to znači da će ona srećna boraviti tu dok će Aditya biti u zatvoru. Aditya je srećan spavao tu. Ona je došla u njihovu kuću i evo šta se desilo! (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!