Bepannah – 54. ep. – Rajvir pronađe Adityu i Zoyu!

Bepannah

Bepannah – 54. ep. – Rajvir pronađe Adityu i Zoyu!

By  | 

Rajvir pronađe Adityu i Zoyu!

Epizoda je emitovana u Indiji 31.05.2018.

Inspektor kaže timu da okruže kuću sa svih strana. Rajvir mu kaže da pozove nekoga.
Wasim je nestrpljiv. Ne rade ni telefoni ni internet. Kako će saznati kako su deca? Od detinjstva nisu dozvolili da se suoče ni sa kakvim problemom, ali danas su okružene problemima, dok su oni zaglavljeni tu. Žena mu kaže da mu iznova i iznova govori da ih pozovu jednom. Mogu biti bilo gde, ali bilo bi olakšanje da znaju da su daleko samo jedan telefonski poziv. Onda bi i one mogle da ih pozovu u slučaju nekog problema. Ne prepuštaju decu sebi, niti prestaju da pričaju kad naprave svoj izbor. Wasim se složi. Odmah će krenuti na aerodrom. Sluga mu kaže da je vreme jako loše. Ne mogu ići. Zoyina majka se moli za dobrostanje njenih ćerki.
Noor stiže u Hooda kuću. Zbunjena je videvši toliko policajaca ispred. Ona plati vozaču i pokuša da uđe, ali joj nije dozvoljeno. Inspektor kaže da je za sad Zoya unutra, ali će strpati nju i njenog ljubavnika Adityu u zatvor. Uhapsiće ih. Noor insistira da uđe, ali joj policija ne dozvoli. Arjun pita slugu šta se dešava. On mu kaže da neka devojka pokušava da uđe. Arjun ode da proveri. Arjun ide ka vratima kad Rajvir primeti kako Zoya i Aditya beže iz kuće krišom. Arjun i Noor takođe primete to. Noor se pita na šta će Aditya nagovoriti njenu sestru. Arjun otrči unutra. Noor ga vidi kako trči, ali mu ne vidi lice.
Rajvir i njegov ih jure i zaustave ih. Misle da su mnogo pametni. Zatvor ih čeka. Oni se okreću i ispostavlja se da je to neko drugi. Arjun gleda u šoku. Rajvir ih pita za Adityu, a onda ode unutra da proveri. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!