Bepannah – 56. ep. – Zoya i Aditya su u džungli!

Bepannah

Bepannah – 56. ep. – Zoya i Aditya su u džungli!

By  | 

Zoya i Aditya su u džungli!

Epizoda je emitovana u Indiji 04.06.2018.

Aditya i Zoya spavaju. Vozač zaustavi vozilo i oni se probude. Zoya je iznenađena videvši Adityu pored sebe. On joj kaže da samo što nije pala dok je spavala pa je on došao. On se vrati na svoje prethodno mesto. Kad vozač ode, Aditya pita Zoyu da pobegnu. Ona nije rada, ali on joj kaže da je to najbolja prilika. Ona stavi burku opet i pobegnu.
Svi članovi osoblja ispričaju iskreno sve policiji. Shawn kaže da oni pripadaju veoma bogatim porodicama. Zašto bi uradili nešto takvo zbog novca? Inspektor mu kaže da ne pametuje, neka samo odgovori na pitanje. Rajvir pozove inspektora da pita da li je saznao nešto, ali ovaj negira. Rajvir mu kaže da zadrži sve tu do jutra.
Zoya se plaši da provede noć u pustom kraju. On kaže da on samo zna da su u džungli van Mumbaja. Gospodin Hooda će se sutra vratiti i sve će srediti.
Rajvir pita Mahi ko još zna Zoyu u Mumbaju. Ona mu kaže samo oni i par ljudi sa posla. Ako uspeju da pobegnu iz Mumbaja, onda… On kaže da to nije moguće. Kontrolišu sve izlaske iz Mumbaja. Samo želi dozvolu da prisluškuje sve pozive iz Hooda kuće. Čim Aditya pozove oca, biće uhvaćen.
Arjun kontaktira koga god može tražeći pomoć u vezi slučaja.
Zoya i Aditya čuju neke čudne zvuke. Ona je uplašena, ali on je uverava da ne može biti velika životinja jer su blizu grada. Ona mu kaže da upali lampu, ali on je ugasio telefon jer mu je baterija pri kraju. Ona brine za sve. Ne zna kako će se majka i otac pobrinuti za sve, ne zna kako će im biti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!