Bepannah – 57. ep. – Zosh je zapečaćen!

Bepannah

Bepannah – 57. ep. – Zosh je zapečaćen!

By  | 

Zosh je zapečaćen!

Epizoda je emitovana u Indiji 05.06.2018.

Zoya (noseći burku) i Aditya su u džungli. Ona samo što ne padne, ali on je uhvati na vreme. Aditya je žedan. Zar nema nigde vode? Ona primeti jezero pred njima i odvede ga tamo. On pokuša levom rukom da popije vodu, ali ne uspe. Ona napuni svoje ruke vodom i da mu da popije. On joj zahvali. Oni nastave dalje. Ona mu kaže da upali telefon i da proveri GPS. Možda saznaju gde su tačno. On ne želi da policija nađe njihovu lokaciju. Moraju pronaći telefonsku govornicu. Moraju da se služe starim metodama.
Čovek iz banke dođe da zapečati Zosh. Osoblje ga moli da bar sačeka dok se Aditya i Zoya ne vrate, ali on odbija. Osoblje je izbačeno i Zosh je zapečaćen. Svi imaju suze u očima.
Zoya pita Adityu kako je siguran da će se Arjun javiti. Aditya kaže da zna svog brata. Neće biti miran dok ne priča sa njim. Ona je i dalje nesigurna kako će on pričati sa njim. Sigurno je okružen policijom. Aditya pokrije usta maramom. To im je igra iz detinjstva. Arjun se javi čim fiksni zazvoni. Inspektor uključi telefon na spikerfon. Arjun zuri u njega. Aditya ga pozdravi kao Sheikh. Arjun ga odmah prepozna. Njegov kurir je vraćen pošto mu je adresa promenjena. Poslaće poštu kad bude imao novu adresu. On odlično zna da “Hooda i sinovi” ništa ne ostavljaju na pola. Aditya se nasmeši. Da mu lokaciju (u tajnim šiframa). Arjun kaže da će što pre poslati paket. Inspektor zbunjeno pogleda Arjuna. Arjun mu kaže da je to klijent. Inspektor ode.
Zoya pita Adityu  šta je to pričao. Aditya kaže da je obrnuo svoje ime. A Kuvajt je pomenuo da ne bi posumnjali. Ostatak su bile njihove šifre. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!