Bepannah – 58. ep. – Harsh se vratio kući!

Bepannah

Bepannah – 58. ep. – Harsh se vratio kući!

By  | 

Harsh se vratio kući!

Epizoda je emitovana u Indiji 06.06.2018.

Rajvir kaže Zoyi da je vreme da se ide. On ispruži ruku ka njoj kad je (ruku) uhvati stariji čovek. Kako se usuđuje da dira nekoga ko nudi svoje molitve? Rajvir se predstavi. Poštuje njegove emocije, ali on je došao da uhapsi krivce. Stariji čovek se predstavi kao Wasim. On samo vidi ženu koja se trenutno moli. Moli ga da dođe posle Iftarija. Kakvu poruku će poslati ljudima na ovaj način? Rajvir mu kaže da se meša u zakon, dok mu Wasim kaže da se on meša u religiju.
Arjun kaže da ne mogu da ga uhapse bez razloga. Nije ništa uradio. Inspektor ga uhapsi po Rajvirovom naređenju. Anjana dođe tu. Policija samo što i nju ne uhapsi, kad je Harsh uhvati za ruku. Anjana ga moli da uradi nešto. Neka spasi Adityu. On je uverava da je on sad tu. On pogleda policajce, oni zabrinuto spuste poglede.
Rajvir pita Wasima da li misli da će moći da spasi njih dvoje. Ako se ne predaju posle Roza-Iftarija, onda će pucati u njih. Onda može da misli kako će ljudima izgledati kad tu bude pucnjave. Želi te krivce žive ili mrtve posle Iftarija. On ode sa timom. Zoya i Aditya odahnu.

Wasim (Zoyin otac) i njegova žena dođu da vide Noor. Ona plače grleći majku. Moli je da spasi Zoyu. Ona uverava Noor da će sad sve biti u redu. Vratiće Zoyu. Neka prestane da plače. Wasim je pomiluje po glavi. Ona ga zagrli. Madhu kaže da su konačno došli kad su njihove ćerke sve uništile. Nada se da su sve videli na TV-u. Njihova ćerka je pobegla sa Adityom Hoodom! Da li je takva oduvek bila ili su je tako vaspitali? Wasim negira. Nisu je tako vaspitali. Promenila se kad se udala za njenog sina. Sigurno je njegov uticaj. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!