Bepannah – 59. ep. – Zoya i Aditya su opet uhvaćeni!

Bepannah

Bepannah – 59. ep. – Zoya i Aditya su opet uhvaćeni!

By  | 

Zoya i Aditya su opet uhvaćeni!

Epizoda je emitovana u Indiji 07.06.2018.

Neke žene dođu u kuću Wasima i ugledaju Zoyu i Adityu tu. Pitaju ih ko su oni. Wasim se tad vrati. On laže da je Zoya njegova rođaka a Aditya njen muž Adil. Neko ga doziva i on izađe. Isti momak koji je ranije sumnjao u njih viri unutra. Žene pitaju Zoyu za njenu majku i zašto nije došla na venčanje Wasimove ćerke. Aditya i Zoya smisle izgovor. Žene pitaju Zoyu da kuva. One izađu iz sobe. Zoya paniči. Okrene se ka Adityi. Ne zna da kuva! On je iznenađen. Ona ga pita zar se ne seća incidenta kad je pokušala da napravi “gajar halwa” uz pomoć knjige recepata. On kaže da on zna da kuva.
Aditya nazove Zoyu “Begumjaan”. Pokazaće njenoj porodici kako ga je lepo naučila da kuva. On joj daje instrukcije šta da radi. Žene se smeju. Zoya je srećnica što ima muža poput njega. Njihovi muževi do danas nisu zakoračili u kuhinju. Zoya se muči sa mešenjem testa. Ona na kraju prospe brašno po sebi. Žene se opet smeju. Izgleda kao da ga ona tera da kuva svakog dana. Neka joj pomogne. Aditya joj čisti lice krpom. U pozadi se čuje “O re piya”. Zoya pokuša da stavi “duvet” na zemlju ali ne uspe. Glave im se sudare. Neko da Adityi kapu. On pokaže Zoyi da dođe. Kad dođe, on je pita zar nije mala kapa. Ona mu je stavi.
Mahi pita Rajvira koliko treba da čekaju. On joj kaže da čeka da Iftari počne.
Aditya prolazi pored Zoye kad se njena “dupatta” zaglavi za njegov ručni sat. Ona oslobodi maramu. Aditya ode unutra da pozove oca. Kad se vrati, sedne pored Zoye i uverava je da Harsh dolazi uskoro. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!