Bepannah – 60. ep. – Aditya i Zoya su pretučeni po Rajvirovom naređenju!

Bepannah

Bepannah – 60. ep. – Aditya i Zoya su pretučeni po Rajvirovom naređenju!

By  | 

Aditya i Zoya su pretučeni po Rajvirovom naređenju!

Epizoda je emitovana u Indiji 08.06.2018.

Rajvir kaže timu da odvede Adityu. Anjana ga moli da ne radi to, ali Rajvir je gurne. Aditya ga na kraju udari. Kako se usuđuje da udari njegovu majku? Policija ga opet uhvati. Rajvir krene da ga udari kad mu Harsh kaže da ne radi to. Može ovog trena da ga ubije, ali videće se kasnije! Neka ga odvedu! Zoyu i Adityu odvede policija. Harsh zaustavi Anjanu da ne juri auto i pridrži je. Mahi i Rajvir se nasmeše jedno drugom.
Zoya i Aditya su zatvoreni u ćelijama koje su jedna nasuprot druge. Ona moli policajke da poveruju da ona ona nije ništa uradila, ali one ne obraćaju pažnju na njene reči. Zoya paniči. Rajvir poželi dobrodošlicu mlađem Hoodi njegovoj novoj kući. Nada da mu se sviđa pošto krivci poput njega zaslužuju da zauvek budu u takvim kućama. On nabraja Adityina krivična dela (preljuba, ubistvo, prevara i bežanje od policije). Da li planira i da pobegne iz zatvora? Aditya mu kaže da to neće biti potrebno. Njegov advokat će ubrzo doći. Sigurno je čuo njegovo ime – Harshwardhan Hooda. Nikad nije izgubio nijedan slučaj. Zapravo, želi odmah da priča sa njim i on (Rajvir) će mu pomoći u tome. To je njegovo pravo kao indijskog građanina. Rajvir uđe u ćeliju i ponudi mu njegov telefon. Aditya ispruži ruku, ali Rajvir ga udari nečim. Zoya uzvikne njegovo ime zabrinuta. Rajvir ismeva Adityu. Zoya moli Rajvira da ih ne muči tako. Želeo je da ih uhapsi i tu su! Zašto onda radi ovo? Rajvir ih ismeva zbog iskrene simpatije iako je brak bio lažan. Da li su se oni zaista zaljubili? Da li je ona (Zoya) zaista u bolu videvši svog ljubavnika u bolu? On izaziva Adityu da opet uzme telefon, a drugoj ruci drži lisice. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!