Bepannah – 61. ep. – Noor sazna ko je Arjun, Aditya i Zoya se pomire sa svojim očevima!

Bepannah

Bepannah – 61. ep. – Noor sazna ko je Arjun, Aditya i Zoya se pomire sa svojim očevima!

By  | 

Noor sazna ko je Arjun, Aditya i Zoya se pomire sa svojim očevima!

Epizoda je emitovana u Indiji 11.06.2018.

Harsh nestrpljivo pita inspektora koliko će još ovo potrajati. Gde mu je sin? On mu kaže da ima strpljenja. Anjana kaže Arjunu da proveri jednom. Ne zna kako je Adityi. Jako je zabrinuta. Arjun ljubazno zamoli inspektora da mu dozvoli da vidi brata. Harsh ga upozori da ne moli nijkoga. Zna da je to njihovo pravo. Još više će ga mučiti ako ih bude molio. Arjun potvrdi.
I Wasim pita inspektora za Zoyu. Hoće li reći nešto? Hoode pogledaju Siddiquie. Rajvir poželi dobrodošlicu obema porodicama. Koliko on voli porodična okupljanja! Neka se prvo upoznaju pre nego što vide svoju decu. Mislio je da se već znaju. Wasim pogleda u daljinu pa ih Rajvir podseti na smrt Yasha i Pooje. Oni nisu znali da će se ta veza toliko produbiti. On predstavi Harsha Wasimu kao oca Zoyinog novog ljubavnika. I Arjun uđe. Rajvir i njega predstavi porodici Siddiqui. Noor ga pogleda u šoku. Seti se njihovog prvog susreta kao i susreta posle toga. Rajvir se nasmeši videvši ih kako svi ćute.
Aditya i Zoya čekaju u svojim ćelijama. Oni se ohrabrujuće gledaju.
Mahi ismeva osoblje. Jako se loše oseća što su oni u tako lošem stanju zbog Aditye i Zoye. Ona brine za njih. Daje im prijateljski savet. Ako policija dođe da ih pita nešto vezano za njih, neka ne pokušavaju da ih spasu. Oni su izbačeni sa posla zbog njih. U suprotnom će stalno morati da dolaze na sud. Moraju biti jako oprezni. Neka se ne spašavaju. Mona kaže da su Zoyini i Adityini roditelji jako bogati. Nije im bitno da li će kompanija raditi ili ne, a ipak su se toliko trudili zbog njih. Nikad se neće okrenuti protiv njih i izdati ih! Oni odu. Mahi se pita da li ih je Zoya hipnotisala. Ništa ne razumeju! (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!