Bepannah – 62. ep. – Zoyina porodica dođe u Hooda kuću!

Bepannah

Bepannah – 62. ep. – Zoyina porodica dođe u Hooda kuću!

By  | 

Zoyina porodica dođe u Hooda kuću!

Epizoda je emitovana u Indiji 12.06.2018.

Harsh čita papire. Asistent mu kaže da je sutra saslušanje. Do sad nije mogao da sazna kakve je dokaze prikupio protiv njih jer do sad nije dostavio listu. Misli da će uraditi to u zadnjem trenutku. Arjun i Harsh razmišljaju. Arjun predloži da pomere datum. Mogu da iskoriste taj izgovor. Harsh ironično pristane. Rajvir će onda dobiti priliku još više da muči njegovog sina! Nazove Arjuna idiotom. Arjun mu se izvini. Harsh kaže da je uveravao Adityu da Rajvir neće moći više ništa da uradi, ali kako sebe da uveri. Sve dok je Aditya zatvoren, Rajvir ne kontroliše samo Adityu već i njega! Kad slučaj dođe do suda, onda je lopta u njegovom terenu. To je njegov teren/područje. Čak i ako izgubi, pronaći će još 10 šansi. Arjun kaže da nemaju detalje, nemaju ni predstavu o dokazima. Kako će se spremiti za to? Harsh je siguran da će Rajvir već prvog dana pokušati da ga ponizi. Možda već prvog dana pokaže sve dokaze što će im možda biti od koristi. Onda će ga dobro spustiti na zemlju. Arjun kaže da misli da prave veliku grešku. Nemaju predstavu šta može da uradi da uhvati Adityu u zamku. Ako uspe da ubedi sudiju, mogu da izgube slučaj. Anjana dođe da priča sa Harshom o nečemu važnom. Harsh pokuša da odloži to, ali ona insistira da ne može da odlaže više. Harsh ode sa njom.
Aditya se oseća loše razmišljajući kako je Zoya povređena. Sa druge strane, i Zoya samo razmišlja o njegovim povredama i bolu kroz koji je on pokušao. Oni se pogledaju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!