Bepannah – 64. ep. – Aditya postavi uslov Harshu!

Bepannah

Bepannah – 64. ep. – Aditya postavi uslov Harshu!

By  | 

Aditya postavi uslov Harshu!

Epizoda je emitovana u Indiji 14.06.2018.

Advokat tužilaštva potom zove Rajvira kao svedoka. On pita Rajvira kad je otkrio da su Aditya i Zoya ubili Pooju i Yasha. On kaže da je posumnjao onog dana kad su rekli da se ne znaju. Harsh je upravo dokaz koji potvrđuje da su Aditya i Zoya bili u Musoriju 19. marta. On pokaže snimak video nadzora na kom oni kupuju (tad su zapravo kupovali poklone za svoje partnere). Nema tona. Rajvir kaže da jedno kupuje, a drugo plaća račun. Dva stranca se ne ponašaju tako. Harsh pita svog sina. Aditya kaže njemu i sudiji da je to bilo kad su se prvi put sreli. Harsh se izvini u njegovo ime.
Advokat tužilaštva kaže da je Aditya konačno priznao da su se sreli pre nesreće. Zoya i Aditya se sete svog prvog susreta. Rajvir kaže da nikad nije imao ovako kontroverzan slučaj. Yash i Pooja su imali aferu dok su Aditya i Zoya planirali kako će da ih kazne, a kad su oni umrli, imali su aferu. Zoya ih moli da ne prave dramu od njenog privatnog života. Neće moći da podnese to. Harsh se izvini i u njeno ime. Podsetiće je da nije ispravno da bude emotivna na sudu. Treba da iskontroliše emocije. Aditya gleda Zoyu, ona briše suze.

Advokat tužilaštva kaže da je Adityin let trebao da bude do Katmande 19. marta ali on je sleteo u Dehradun. On pozove čoveka po imenu Dheeraj Pandey da svedoči. Aditya se seti da je to čovek koji je imao bol u grudima tokom leta. Advokat tužilaštva ga pita za to i Dheeraj potvrdi da je Aditya hitno sleteo u Dehradun. Harsh uloži prigovor. On je imao srčani udar tog dana. Dheeraj dodaje da su ga pregledali lekari na aerodromu i nije bio srčani udar. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!