Bepannah – 83. ep. – Prolazi 6 meseci!

Bepannah

Bepannah – 83. ep. – Prolazi 6 meseci!

By  | 

Prolazi 6 meseci!

Prolazi 6 meseci. Zoya ide ka vatrometu (raketi) i zapali šibicu govoreći da je obećala da će svuda biti svetla kad mladoženja stigne, a Zoya Siddiqui nikad ne prekrši svoja obećanja. Ona zapali vatromet. Ona kaže svom timu da započnu ostatak posla.
Kasnije, tim dovršavaju Zoyin rad i svi ih hvale. Ponekad imaju utisak kao da je Adin duh u njoj. Zoya dobije poziv od Noor koja se žali da ona (Zoya) nije kući a njihova majka je ljuta jer je proslava sutra. Zoya obeća da će doći za 10 minuta, bila je zauzeta sa poslu. Noor strahuje da će nju majka kritikovati.
Arjun donese iznenađenje Anjani i insistira da otvori. Anjana ugleda pozivnicu za njihovu 35. godišnjicu braka. Anjana ne želi, ali Harsh insistira da slave. Anjana pita šta nije u redu sa njim, njen sin nije tu već 6 meseci, čak je i željna njegovog glasa. Ona ode u sobu. Harsha ne da Arjunu da je prati, njihovi pokušaji opet nisu uspeli. Arjun kaže Harshu da je Aditya od njega tražio da mu obeća da će brinuti o svima u kući, njihova majka možda postane klinički depresivna ako nastavi tako. Arjun je uznemiren jer se sve promenilo, Aditya je otišao, a Sakshi je otišla u Ameriku.
Zoya računa troškove nakon događaja. Zoyu zovu iz kuće i ona obeća da će doći za 5 minuta, zaglavljena je u saobraćaju. Zaposleni Shaun je šokiran čuvši njenu laž i upozori je da će biti uhvaćena. Zoya kaže da su saobraćaj i kiša u Mumbaju nepredvidivi. Ubrzo, neko od članova razgovara sa Noor putem video poziva. Zoya pokuša da se sakrije, ali ne uspe.
Arjun piše mejl Adityi. Prošlo je 6 meseci od kada ih nije kontaktirao, Anjana je posebno tužna zbog njega i ne želi da slavi godišnjicu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site