Beskrajna ljubav -Kemal dolazi na Nihaninu zabavu

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav – 2. i 3. epizoda – Kemal dolazi na Nihaninu zabavu!

By  | 

 Beskrajna ljubav -Kemal dolazi na Nihaninu zabavu
2. epizoda: Nihan doziva Kemala nakon što je spasio, ali on se krije jer ne želi da je vidi. Ona je sigurna da je on spasio, a ne kapetan.
Sjeda u auto i bježi od novinara. Posmatra Kemala kako se oprašta od svojih. Plače i krije se. Salih odlazi sa Kemalom. Nihan pokušava da ga nađe, ali uzalud. On odlazi kod osobe koju mnogo voli, Nihan tu dolazi, ali je otjerana i pitana da se ne miješa više u Kemalov život.

I Kemal i Nihan su tužno. Ona odlazi kući, Emir je ispituje šta joj je, ona govori da nema potrebe da brine. On upita zašto ga mrzi, ali ona mu traži da je ostavi na miru. On priznaje da je mnogo čekao trenutak da ona bude njegova. Ucijenjuje je smrću.
Ona se smije iako joj nimalo nije do toga. Nalazi se sa Kemalom koji joj govori da je samo mržnja preostala, a ljubav nestala, ona mu priznaje da ga još uvijek voli i voljela bi da mu može reći istinu, onda bi se sve razjasnilo.
Nihan gdje god da krene zamišlja kemala. Emir daje Nihan pozivnicu za vjenčanje za Kemala. Namiguje svojoj saučesnici. Kemal dolazi na zabavu kod Nihan i poželi joj sreću.
3. epizoda: Kemal dolazi na Nihaninu zabavu povodom godišnjice braka i kaže da poznaje Nihan. Emir se iznenadi, a i Nihan. Emir prijeti Nihan da će ubiti Kemala pred svima ako ode od njega. Nihanina majka je šokira vidjevši Kemala. Emir i Kemal su poslovni partneri. Nihan trpi sve, Kemal govori da se vratio u domovinu i da ne planira dolazak jer mu je sve nedostajalo, svi su mu nedostajali. Nihan okreće leđa ne mogavši više izdržati. Dok Emir i Nihan plešu, Kemal je samo posmatra. Svi misle da je razlog Kemalovog povratka u stvari osveta. Jasemin pita Nihan šta se desilo, samo zna da Kemal i Emil rade zajedno i da je došao na zabavu. Asu zove Kemala koji joj gopvori da ne planira povratak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site