Beskrajna ljubav 33. epizoda!

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 33. epizoda!

By  | 

Beskrajna ljubav 33. epizoda!

Policija dolazi i odvodi Ozana sa lisicama na rukama, Ozan je dobio ono što je i zaslužio. Nihan je ljuta na Kemala kojeg smatra odgovornim za to što Ozana odvodi policija. Nihan govori Ozanu da je uz njega. Kemal govori da će svako dobiti ono što je i zaslužio, i da svako svojim putem ide.

Nakon toga policija dolazi I po Emira, stavljaju mu lisice na rukama i odvode ga. Emir, dok ga policija odvodi, preti onima koji su to uradili da će se kajati za ono što su učinili. Ozan je u bolnici i jako je loše, Nihan je sa njim i ljuta je na Kemala što kaže da će Emir platiti za sve što je uradio. Nihan pita Kemala zašto to sve radi, da li to radi kako bi rasturio njen brak sa Emirom i da bi mu se nakon svega ona vratila? Nakon toga Nihan odlazi ljuta i u suzama od Kemala, a Kemal se smeška.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site