Beskrajna ljubav 37 epizoda!

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 37 epizoda!

By  | 

Beskrajna ljubav 37 epizoda!

Nihan je došla ispred zatvora, gleda Kemala dok izlazi. Lejla prilazi Nihan, govori joj da nema više šta da traži pored Kemala. U tom trenutku Emir zove Nihan i govori joj da je njena kćerka Deniz kod njega. Nihan odmah odlazi kod Emira. Zejneb čuva Deniz u Emirovoj kući.

Zejneb dolazi u dom kod roditelja da proslave Kemalov povratak kući. Zejneb nije mogla da ostavi Nihaninu kćerku Deniz, pa je morala da je povede sa sobom. Kemal ni ne sluti da je njegova ćerka u kući sa Zejneb. Zejneb se sa Deniz vraća u Emirovu kuću. Nihan dolazi kod Emira u kuću, govoreći u sebi da će sve učiniti za svoje dete.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site