Beskrajna ljubav 66. epizoda! Nihan želi razvod od Emira! Emirov, Nihanin i Kemalov život su u opasnosti!

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 66. epizoda! Nihan želi razvod od Emira! Emirov, Nihanin i Kemalov život su u opasnosti!

By  | 


Beskrajna ljubav 66. epizoda! Nihan želi razvod od Emira! Emirov, Nihanin i Kemalov život su u opasnosti!

Dok Kemal i Nihan zajedno sa Deniz uživaju u planinskoj kući, na vratimA kuca policija. Policajci govore da hapse Nihan zbog ilegalnog iskopavanja rudnika i dovodjenja radnika u opasnost. Nihan polazi sa policijom. Kemal je sa Deniz u policijskoj stanici, čeka da istražitelji završe razgovor sa Nihan. U policiskoj stanici dolazi i Emir. Emir govori Kemalu da mu preda Deniz, ali Kemal ne želi da to urada. Nihan izlazi iz sobe za ispitivanje, uzima Deniz i grli je. Emir uzima Deniz od Nihan i odlazi uz usputne provokacije upućene Kemalu i Nihan.

Asu se izlanula pred Kemalom da je bila u rudnik da razgovara sa radnicima, što Kemalu govori da je bila upoznata sa ilegalnim iskopavanjem. Emirova I Asuina majka dolazi da živi kod Asu. Asuina majka govori Asu da se umorila živeti sa njenim bratem i pita Asu da li može živeti sa njom. Asu naravno pristaje.

Zehra uspeva da dokaže da je Nihan žrtva zavere i oslobodjena je optužbe. Merdjan je primetila Emirove ljude da prate Kemala i Nihan. Nihan je predala Emiru papire za razvod. Emir govori Nihan da joj Deniz neće prepustiti nikad. Priprema se Zejnepino venčanje sa Hakanom. Zejnep nije srećna što se udaje za Hakana. Pred matičarom Zejnep govori da, a kada je matićar pitao Hakana, Hakan odgovara ne. Emirov čovek drži Hakanovog mladjeg brata, zapretio je Hakanu da će ubiti njegovog brata ako se oženi sa Zejnep.

Kemal je pitao Hakana zašto je to uradio. Hakan govori Kemalu da je ne može oženiti jer je dete Emirovo. To je čuo Kemalov otac koji od šoka seda na stolicu. Kemal govori svom ocu da će uvek biti pored Zejnep i njenog deteta. Emirovi ljudi ulaze u planinsku kuću kod Kemala, uspavljuju Kemala. Podmeću požar u Kemalovoj kući. Nihan dolazi u kuću, pokušava da izvuče Kemala iz požara. Emir je video Nihan kako ulazi u zapaljenu kuću i kreće prema njoj, ali Emira zaustavlja Hakan koji uperuje pištolj u njega. Daska koja je pala sa plafona udara Nihan i ona pada u nesvest.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site