Beskrajna ljubav 67. epizoda!

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 67. epizoda!

By  | 

Beskrajna ljubav 67. epizoda!

Emirov čovek puca Hakanu u ruku kako bi Hakan ispustio pištolj. Emir odmah odlazi do zapaljenje kuće. Emir izvlači Nihan iz kuće. Nihan se otima jer želi da pomogne Kemalu da izadje. Hakan pomaže Kemalu da izadje iz kuće. Kemal je besan na Emira. Vildan obaveštava Nihan da je Lejla pogodjena. Merdjan stavlja Emira u pritvor. Kemal i Nihan istražuju ko bi mogao da naudi Lejli. Merdjan je gotovo sigurna da je kuću zapalio Emir.

Merdjan zadržava Emira što god može duže kako bi dokazala da je on zapalio Kemalovu kuću. Doktor obaveštava Ajhana, Kemala i Nihan da svakog trenutka mogu da izgube Lejlu. Ajhan ulazi u sobu kod Lejle prvi, kako bi se oprostio od nje. Lejlino srce prestaje da radi. Doktor i sestre ulaze kod Lejle i kreću sa oživljavanjem. Lejla uspeva da se izvuče i vraćaju je u život.

Emir obaveštava Asu da se mora što pre razvesti od Kemala, kako bi uzela Kemalove deonice i tako uskratila Kemalu mogućnost da ih uništi. Asu odmah poziva Kemala da se nadju. Asu dolazi na kliniku gde je smeštena Lejla. Kemal govori Asu da će se razvesti. Ajhan je saznao da je Galip umešan u Lejlino ranjavanje. Merdjan je takodje saznala da je Galip umešan u Lejlino ranjavanje. Odmah nakon toga Kemal poziva Merdjan I govori joj da je Galip počeo sa iskopavanjem radioaktivnog otpada kako bi spasio svoju firmu i da upravo sad beži van zemlje. Kemal i Zehir užurbano traže Ajhana da ne napravi neku glupost. Zehir i Kemal pronalaze Ajhana uz pomoć GPS i u poslednji čas spasavaju Galipa da ga živog izvedu pred policiju. Merdjan hapsi Galipa.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site