Beskrajna ljubav 68. epizoda !Lejla se udaje za Ajhana!

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 68. epizoda !Lejla se udaje za Ajhana!

By  | 

Beskrajna ljubav 68. epizoda !Lejla se udaje za Ajhana!

Galip je optužen za pokušaj Lejlinog ubistva, kopanje radioaktivnog materijala i dovodjenje radnika u opasnost. Sudjenje je odloženo do devetog juna zbog prikupljanja dokaza. Do tad Galipa stavljaju u pritvor. Dok policija odvodi Galipa, Galip govori Emiru da pazi na Asu jer ona samo njega ima i on nju. Emir govori Galipu da se smiri.

Lejla se oporavlja i uživa u Ajhanovom društvu, naravno sa njom je i Nihan. Nihan dlazi kod Zejnep, traži joj da joj pomogne da uništi Asu. Nihan govori Zejnep da je Asu spletkarila sa njima, ona je otrovala Ozana i želi da dobije zasluženu kaznu. Zejnep se plaši jer je Asu Emirova sestra. Emir kuca na Zejnepina vrata. Zejnep brzo krije Nihan i pusta Emira unutra. Emir govori Zejnep da je nikad neće oženiti jer neće ostaviti na miru Kemala i Nihan, ali joj neće prepustiti dete koje nosi, jer je to njegov sin i preuzeće odgovornost za njega. Nihan sve to čuje. Emir je na komodi primetio Nihanine naočare i odmah je posumnjao da je Nihan u stanu. Emir izlazi iz stana i ispred čeka u svom autu da bi video da li će Nihan izaći iz stana. Zejnep pristaje da pomogne Nihan da smesti Asu gde joj je mesto. Emirove sumnje su se obistinile i on vidi Nihan i Zejnep kako izlaze iz Zejnepine zgrade.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site