Beskrajna ljubav 69. epizoda ! Nihan ucenjuje Emira

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 69. epizoda 1. deo ! Nihan ucenjuje Emira!

By  | 

Beskrajna ljubav 69. epizoda ! Nihan ucenjuje Emira!

Zehir saznaje da im je Halil pobegao. Kemal govori da Emira imaju u šaci, ali moraju da nadju Halila. Emir je napao Nihan kada se vratila sa Lejlinog venčanja, prebacivajući joj da je plesala sa Kemalom. Emir je davio Nihan I govorio joj da će je ubiti ako ga ostavi i ode Kemalu. Vildan je videla kako Emir davi Nihan. Vildan je pokušavala da odvoji Emira od Nihan, ali nije uspela, pa je uzela vazu i sa njom udarila Emira kako bi oslobodila Nihan.

Emir iznerviran izbacuje Vildan iz kuće, a Nihan govori da neće videti Deniz ako izadje iz kuće za majkom. Emir vuče Nihan za ruku uz stepenice. Dok se Nihan otimala okliznula se i pala niz stepenice. Emir je odnosi u sobu i stavlja je u krevet. Emir poziva doktora, ali Nihan odbija da je doktor pregleda. Emir zaključava Nihan u sobi.

Lejla obaveštava Kemala da je Emir zarobio Nihan u svojoj kući. Kemal besan dolazi na Emirovu kapiju. Emir otvara kapiju. Kemal ga udara, Emir uzvraća, Kemal ga još jednom udara i ulazi unutra. Emir vadi pištolj i ispaljuje jedan metak. Kemal se okreće i prilazi Emiru. Kemal govori Emiru da puca. U tom trenutku dolazi policija. Kemal govori da Emir drži Nihan zatvorenu na silu. Policija odvodi Emira.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site