Beskrajna ljubav 69. epizoda 2. deo! Nihan ucenjuje Emira!

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 69. epizoda 2. deo! Nihan ucenjuje Emira!

By  | 

Beskrajna ljubav 69. epizoda 2. deo! Nihan ucenjuje Emira!

Emir dovodi Nihan u neku zabačenu kuću, Kemal ih je pratio do te kuće uz pomoć odašiljača u satu koji joj je Kemal poklonio na Lejlinom i Ajhanovom venčanju. Zehir je postavio odašiljač na auto u kom je Halil i Emirov čovek. Kemal sa svojim ljudima organizovao Nihanino spašavanje. Uz pomoć drona šalju Nihan gas masku. Dimnim gasom uspavljuju Emirove ljude, uzimaju Nihan i odlaze.

Kemal je sa svojim ljudima ispred zgrade gde drže Halila. Nihan dolazi u firmu na sastanak menadžmenta. Sastanak je započet. Lejla se pita gde je Nihan i zašto ona ne prisustvuje sastanku. U tom trenutku Nihan ulazi na vrata. Emir je zaprepašćen kad je video na vratima. Nihan govori da je Emir pokušao sprečiti da prisustvuje sastanku tako što je odveo u nedodjiju i zaključao. Nihan cepa punomoćje koje je Emir naterao da mu potpiše.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site