Beskrajna ljubav 70. epizoda! Nihan i Emir se razvode!Nihan se veri za Kemala, a Emir oženi Zejneb!

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 70. epizoda! Nihan i Emir se razvode!Nihan se veri za Kemala, a Emir oženi Zejneb!

By  | 

Beskrajna ljubav 70. epizoda! Nihan i Emir se razvode!Nihan se veri za Kemala, a Emir oženi Zejneb!

Kemal i Nihan sa svojim prijateljima proslavljaju pobedu. Kemal, Nihan i Deniz su sada skupa. Emir planira da učini Kemala i Nihan nesretnim, kako ne bi pomislili da se venčaju. Zejnep javlja Kemalu da je stigao poziv za sudjenje i saslušanje. U tom trenutku i Zehra dobija obaveštenje da je sudjenje zakazano 7- og juna. Zehra govori da će tražiti DNK test. Kemal i Nihan se raduju tom sudjenju. Emir je pobesneo kad je dobio poziv za sudjenje. Nihan se razvodi od Emira. Starateljstvo nad detetom pripada Nihan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Emir je organizovao Asuino bekstvo. Čovek koji radi u bolnici donosi joj ključeve za njeno bekstvo. Kemal je priredio za Nihan romantičnu večeru. Kemal je zaprosio Nihan na veoma romantičan način. Nihan je presrećna, a sa njom i Kemal. Emir tuguje što Deniz nije više u kući sa njim.

Kemal i Nihan vrše pripreme za njihovo venčanje. Uveče, Kemal sa svojim roditeljima i prijateljima dolazi kod Nihan u prosidbu. Vildan predaje svoju kćerku Kemalu i govori im da budu srećni i da ostare zajedno. Kemal i Nihan seču tortu i proslavljaju svoju veridbu.

Emir je odlučio da se venča sa Zejnep. Emir je Zejnep rekao da želi da se venča sa njom, jer se dokazala i donela mu je USB sa snimkom gde je ubijena devojka Emirovom krivicom. Zejnep pita Emira da li je ozbiljan, Emir joj govori da je uvek ozbiljan. Zejnep pristaje sa velikim oduševljenjem. Emir dovodi matičara u kuću. Za stolom su Emir i Zejnep sa dva svedoka. Matičar obavlja formalnost zaključenja braka, kućna pomoćnica snima taj čin.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site