B- Zejneb gubi bebu! Kemalovo i Nihanino venčanje

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav – 71. epizoda – Zejneb gubi bebu! Kemalovo i Nihanino venčanje!

By  | 

B- Zejneb gubi bebu! Kemalovo i Nihanino venčanje
Prevod: Admin. 🙂

Epizoda počinje tako što Asu dovoze kola hitne pomoći ispred psihijatrijske klinike. Emir sa majkom dolazi za kolima hitne pomoći. Emir prilazi Asu. Asu govori Emiru da nije uspela. Emir govori Asu da je dobro što nije uspela da povredi Nihan. Asu govori Emiru da im ne dozvoli da se venčaju. Emir odgovara da neće. Lejla je u pritvoru. Ajhan govori Kemalu i Nihan da se venčaju što pre, ali oni žele da sačekaju da Lejla izadje iz pritvora. Ajhan ubedjuje Kemala i Nihan da ne čekaju sa venčanjem da izadje Lejla, nego da se odmah venčaju. Kemal i Nihan dobijaju pismo od Lejle u kome im ona govori da nastave sa planom svog venčanja i da će ona ako ne fizički, srcem biti uz njih. Kemal i Nihan odlučuju da poslušaju Lejlu. Komandir policije izdaje naredjenje za Emirovo hapšenje. Emir sprema osvetu Kemalu. Emir odlazi sa svojim čovekom Mehmetom kod jednog čoveka koji obavlja prljave poslove za novac. Emir govori čoveku da želi da dokrajči Kemala Sojdera.

Posle toga Emir odlazu u policiju da se preda. Zehir je slučajno primetio Emirovog čoveka Mehmeta i njegovog doušnika kako zagledaju mesto gde će se obaviti Kemalovo i Nihanino venčanje. Zehir javlja Kemalu za situaciju koju je video. Kemal govori Zehiru da se i oni moraju pripremiti. Galip od jednog zatvorenika nabavlja bodež kojim planira da ubode Tarika. Tarik je bio obavešten šta Galip planira, pa je oko struka obavio karton i peškir da bi ubod bio manji. Galip staje pred Tarika, govori da mu je on uzeo sina i da će mu se sada osvetiti. Galip ubada Tarika, Tarik pada, stražari prilaze, hvataju Galipa i odvode ga.

Picture source: Vizyonliste.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site