Beskrajna ljubav - Emir prisili Nihan da puca u Kemala

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav – 73. epizoda – Emir prisili Nihan da puca u Kemala!

By  | 

Prevod: Admin. 🙂

Kemal je besan što je Emir odveo Deniz. Nihan je skrhana zbog dogadjaja. Emir je sa sobom odveo i Zejnep. Emir je ostavio poruku Kemalu u kojoj je napisao da ih očekuje da ga pronadju ali ne smeju doći sa policijom. Kemal sa svojim ljudima pravi strategiju kako će poraziti Emira. Hakan sklanja policiju iz dvorišta kako bi izgledalo kao da ne saradjuju. Kemal pokušava da sazna nešto od Asu, ali mu ne polazi za rukom. Na redu je Hakan da sazna nešto od Mehmeta Emirove desne ruke. Hakan od Mehmeta saznaje da se čovek koga je Emir doveo na Mehmetovo mesto zove Baran Tankut. Emira u jednom trenutku zaboli noga i parališe se. Emir traži od Zejnep da mu doda pilule iz fioke. Zejnep otvara fioku gde su pilule, a tu su i ključevi od ulaznih vrata. Zejnep odbija da donese pilule Emiru, uzima ključeve i beži.

Beg je kratko trajao jer je na kapiji zaustavlja Emirov čuvar. Čuvar vraća Zejnep sa bebom u kuću, ali pred kapijom ispada bebina patikica. Baran je primetio Kemala sa policijom ispred prolaza za svoju kolibu. Baran brzo okreće svoj auta i beži, Kemal kreće za njim. Kemal ne uspeva da stigne Barana. Baran saznaje da ih je Mehmet otkucao to javlja Emiru i govori mu da je Kemal bio sa policijom. Emir poziva Kemala i govori mu da zbog ne poštovanja uslova upravo potpisao smrtnu presudu svojoj sestri Zejnep. Kemal i policija saznaju pod kojim je lažnim imenom prijavljen Baran. Ajhan sa svojim ljudima kreću u potragu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)
Picture source: Haber61

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site