Kemal i Emir ginu u eksploziji, Nihan ostaje samohrana majka

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav – 74. epizoda- Kemal i Emir ginu u eksploziji, Nihan ostaje samohrana majka – KRAJ SERIJE!

By  | 

Kemal i Emir ginu u eksploziji, Nihan ostaje samohrana majka
Prevod: Admin. 🙂

Kemal se pre susreta sa Emirom pripremio. Hakan je otkrio da Emir navlači Kemala u zamku. Hakan nagovara Kemala da ne ide. Kemal govori da će otići jer on drži njihovu kćer. Hakan daje Kemalu pancirni prsluk koji će ga zaštititi od metka. Posle pucnja se oglašava policija. Policija govori da se predaju jer su opkoljeni. Kemal ustaje sa poda i govori “iznenadjenje,izgubio si”. Nakon toga počinje pucnjava izmedju policije i Barana, zajedno sa Emirom. Hakan ranjava Emira. Emir uspeva da se izvuče. Kemal i Nihan uživaju zajedno u Denizinom društvu. Asu je iskoristila jednog doktora iz psihijatriske bolnice kako bi pobegla iz nje. Asu dolazi u skrovište kod svog brata Emira. Hakan saznaje da je Asu pobegla iz bolnice. Kemal i Nihan kreću iz zemlje na odmor. Policija ih prati do aerodroma. Na aerodromu Adem donosi Nihan hranu.

Adem je pre nego što je dao Nihan jogurt u njega sipao neko sredstvo kako bi dobila mučninu u stomaku. Nihan odlazi u toalet. Čistačica je opija, stavlja u kolica za čišćenje i izvodi napolje, odakle je čistačicin muž preuzima, stavlja u kombi i odvozi direktno Baranu. Kemal primećuje da Nihan ne izlazi iz toaleta. Kemal ulazi u toalet i ukapira da je Nihan oteta. Kemal pronalazi čistačicu. Čistačica priznaje da ju je muž naterao da to uradi jer mu je plaćeno da kidnapuje Nihan. Kemal sa Hakanom na sigurnosnim kamerama vide kombi u koji je ubačena Nihan.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site