Beti i njene dijagnoze 1. i 2. epizoda!

Betty i njene dijagnoze - Bettys Diagnose

Beti i njene dijagnoze 1. i 2. epizoda!

By  | 

Beti i njene dijagnoze 1. i 2. epizoda!

1 epizoda

 

Na ulici se onesvesti  mlada trudnica, a naiđe baš neko ko se razume u medicinu. To je Betty Dewald, medicinska sestra koja svojim velikim medicinskim znanjem i iskustvom, izlazi iz okvira svog posla. Tako spasi život mladoj Karli i njenom nerođenom detetu, ali novi šef odeljenja, dr. Marco Behring, joj zbog toga udeli ukor. Petera Sutterlitta očekuje teška operacija. Više od svega želi provesti poslednju noć sa svojom ženom. Betty s Talulom, učenicom škole za medicinske sestre, preduzme sve da mu to i omogući.

2 epizoda

Bettyn život je ispunjen. Njen život sa rock muzičarem Tamásom uzbudljiv je i bezbrižan. Nakon osmogodišnje veze mogli bi razmiljati o porodici, ali ga Betty ne želi požurkivati. Lukas Hardenberg  i njegova žena doktorka Odalis zagorčavaju život kliničkom osoblju. Iako Bettyna koleginica Lizzy isprva poludi za zgodnim menadžerom sa srčanim problemima, ali ubrzo prepušta bojno polje Betty.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site