Betine dijagnoze 27. epizoda!

Betty i njene dijagnoze - Bettys Diagnose

Betine dijagnoze 27. epizoda!

By  | 

Betine dijagnoze 27. epizoda!

Taluli saznaje šta je uzrok njene mučnine, a Betty se zbog mera štednje stalno sukobljava sa upraviteljem Janom Petersenom. Požali se dr. Behringu, ali potporu dobija od dr. Von Arnstett. Behring je u škripcu jer kao zamenik računovodje mora voditi računa o troškovima cele klinike. On je dobar s Petersenom, a Helena i Betty besnenapuste njegov ured.

Behring strahuje da će se taj sukob odraziti na njegovu vezu s Helenom, ali ona ga opet iznenadi. Lizzy i Mira obrađuju 35-godišnjeg Jannisa Xidopoulosa, koji je došao u pratnji cele rodbine zbog neprekidne retke stolice i povraćanja. Retku stolicu su izazvali laksativi koje je uzimao radi mršavljenja. Helena i Betty bave se Tanjom Neugebauer koja je došla zbog dementne majke,ali iznenada se i sama sruši i ne može pomicati nogame.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site