Betine dijagnoze 3. i 4. epizoda!

Betty i njene dijagnoze - Bettys Diagnose

Betine dijagnoze 3. i 4. epizoda!

By  | 

Betine dijagnoze 3. i 4. epizoda!

3 epizoda
Betty se budi na kauču u Lizzynu i Talulinu stanu i shvata da mora pogledati istini u oči. Njena srećna veza sa Tamásom je završena. Tamás je neutešan i pokušava ispraviti grešku, ali Betty je odlučna. Kako bi od pacijentkinje dr. Rebecce Ackermann izmamila nekoliko dodatnih mesta za negovatelje, voditeljka negovateljskog osoblja Puhl celo odeljenje okreće naglavce. Žrtve su ostali pacijenti, kao što je Erika Klee kod koje sumnju na prelom ključne kosti proveravaju tek nekoliko sati kasnije.

4 epizoda
Bettyna majka Wanda,pokušava da ubedi ćerku da izlazi, iako je od prekida prošlo tek nedelju dana.Iako Betty ne misli tako, njen privatni život ne utiče na njen posao. Naprotiv, Betty gotovo detektivski kreće u potragu za uzrokom trovanja stare gospođe Schaller. I pacijentu Köppneru pomaže njen polet. Nakon hitne operacije želuca Betty ga hrabri da ponovo uspostavi vezu sa svojom rastavljenom ženom. Samo za 19-godišnjeg Tima Deusinga Betty nema milosti. Dok sve osoblje skače oko njega i trpi njegovu drskost, Betty ostaje stroga. Kad se još ispostavi da Timo istovremeno ima dve ljubavne veze, Betty to dolije ulje na vatru. Za takve muškarce ona zaista nema razumevanja.

Sve epizode Betine dijagnoze

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site