Betine dijagnoze 5. i 6. epizoda!

Betty i njene dijagnoze - Bettys Diagnose

Betine dijagnoze 5. i 6. epizoda!

By  | 

Betine dijagnoze 5. i 6. epizoda!
5 epizoda
Talulin je veliki dan,treba sama primiti pacijenta. Sreća joj je sklona, svetski putnik Ingo Janssen ima simptome retke tropske bolesti. Dok ga Talula stručno stavlja u karantin, opčinjena njegovim pustolovinama, dr. Behring nastoji ući u trag zagonetnoj bolesti. Mlada Karla ponovno se pojavljuje u klinici i ostavlja svoju i Tamásovu kćer Lily u sestrinskoj sobi, s porukom: Kod vas je u boljim rukama. Iako nevoljno, Lizzy pomaže u čuvanju novorođenčeta pa se Betty može pozabaviti Oliverom Kramerom u čijim navodima o povredama ima nelogičnosti. Da nije on kradljivac i begunac s mesta nesreće za kojim u bolnici traga policija?

6 epiyoda
Stambena komuna u kojoj stanuju Lizzy, Talula i Betty nije očekivala tu posetu. U cik zore na pragu se pojavljuje neispavani Tamás s malom Lily. Detešce je bolesno, Tamás više ne može i potrebna mu je Bettynua pomoć. Uprkos svemu, Betty se da nagovoriti i provodi svoj slobodni dan brinući se za Tamása i dete. Baš je taj dan, kad Betty ne radi, voditeljka njegovateljskog osoblja Puhl izabrala za vežbu evakuacije u slučaju katastrofe. Bistra Talula, buduća medicinska sestra, pomaže specijalizantu Lewandowskom kod hipohondrične pacijentinje Jasmin Schönlein. A sestri Betty taj slobodni dan donosi neslućeni preokret.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site