Betty i njene dijagnoye 10. epizoda!

Betty i njene dijagnoze - Bettys Diagnose

Betty i njene dijagnoye 10. epizoda!

By  | 

Betty i njene dijagnoye 10. epizoda!

Interna digitalizacija Betty, Lizzy i Talulu zadaje probleme.Hrana se sada umesto ceduljicama poručuje putem interneta, što stvara ogromnu zbrku.

Lizzy i Talula ugovaraju za Betty sastanak na ne vidjeno sa Raimundom Müllerom (Max Giermann), računalnim čudakom, koji je glavni krivac za nastalu zbrku s bolničkim obrocima. Pre odlaska na sastanak Betty mora odraditi dan u klinici, jer li mali Benny Lohmann slučajno pao s krova ili je pokušao svom ocu Janu pružiti priliku da ga spasi i tako postane junak kako bi gđa Lohmann bila zadovoljna? Kod bračnog para Unger izgleda da je obrnuto. Specijalizant Lewandowski ne može verovati kad se ispostavi da je navodni životinjski ugriz u prepone g. Ungera zapravo ljudski. Kako bi sprečila bolnička naklapanja, gđa Unger se odlučuje za ofenzivnu metodu. Betty uveče očekuje za šankom dogovoreni sastanak, kad se u svom stalnom baru pojavljuje dr. Behring. Betty i on prepuštaju se neočekivano živahnom razgovoru, ne sluteći kakva ih još iznenađenja čekaju te večeri.

Sve epizode Betty i njene dijagnoze

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site