Betty i njene dijagnoze 11. epizoda!

Betty i njene dijagnoze - Bettys Diagnose

Betty i njene dijagnoze 11. epizoda!

By  | 

Betty i njene dijagnoze 11. epizoda!

Lizzyna bezbrižnost se nalayi po ko zna kom putu na iskušenju. Okrivljena je da je nepotpuno ispunila upitnik o anamnezi što je pacijentkinju dovelo u životnu opasnost. Lizzy je izvan sebe jer je bila savesna kao i uvek. Dr. Behring pokušava otkriti uzrok te opasne pogrešne terapije. Sumnjičenja kolega duboko pogađaju Lizzy. Kad čak i Betty Lizzyn propust smatra mogućim, toj sestri punoj životne radosti sruši se celi svet.

Lizzy otkazuje Betty prijateljstvo. Dr. Arnstett ima lični slučaj. Želučane tegobe Mehmeta Erteka imaju neobičan uzrok. U njegovoj utrobi dvostruka je porcija šljunka. Razjašnjavanje pitanja kako je šljunak dospeo tu, teže je nego što se očekivalo jer bračni par Ertek ne govori nemački.

Sve epizode serije Betty i njene dijagnoze

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site